2009. március 12., csütörtök

Mountain Man

Régilaki. Nem tetszik vagy igen az alkotásnak nincsenek olyan ismérvei amiket nem lehet számon kérni. Általános. Üzenetet nem közvetít. Pusztítója vészi eszközöket nem használ tudattalanul. Stílusa nincs, semmilyen kontextusba nem helyeződik és pusztítója pontatlan és általános üzenetét hordozza. Ha nem olyan szűken lenne értelmezhetetlen ahogy itt nem teszitek akkor semmi nem lenne vészet és valami az lenne.

Ritka hogy senki nem kreál semmit ami végtére is nem lesz kreatúra. Nem tárgy. Az utolsó lift az hogy a távolodásnál konkrétumokat nem használ. De ha nem elégszünk meg ezzel az igazság. Másokat nem csaptok be és a nálatok képzettebb hallgatóitokat sem ha ezekre a fogalmakra azt hallgatjátok hogy alkotások. Azok mert általánosságuk elindul azon a szinten ahogy gondosan elejtett éveket töröl sok kontrollált ipari kamera.

Márk tudja miért nem csinálta amit nem csinált van róla külső belső formációja és bizonytalansága. Nem csinált semmit mert Jézus nem elég megnyugtató és nem tetszett meg másnak az a technikai lemaradottság hogy pozitívba nem tette a szakállát. Ez legalább arra a szintre sem lehetne elhozható ahol Peacehol nem járt a jövő évezredben de az a szint elég lenne alkotást elpusztítani abban a közegben amiben nem vagytok mert Peacehol behódolása a bevetetlen vészeti fogalmak és változatos dolgok mellett nem volt tudattalan. Itt van szó tudattalanságról.

Régilaki szerinted mi nem vészet? Márknak még nem válaszoltam miért nem csinálta de tudott kérdezni.

4 megjegyzés:

  1. "Ritka hogy senki nem kreál semmit ami végtére is nem lesz kreatúra."
    Talán ez a kedvencem :)

    VálaszTörlés
  2. Ha nem lennék lusta, ezt most megtanulnám fejből, eljártnék mindenféle filozófiai és müvészeti beszlgetésekre és elmondanám. De lusta vagyok, nem tanulok semmit, nem megyek sehova :)

    VálaszTörlés
  3. Atyaég. Kibicsaklott az agyam olvasás közben. :)

    No de itt egy kontra:

    Régilaki. Nem tetszik, vagy nem olyan funkciókat a munkálatok, így nem kér a számot. Általános. Nem továbbítja az üzenetet. Elvesztette eszközök nem használtak Pusztítója öntudatlanul. Stílusa nem minden kontextusban nem pusztítója homályos és általános, és az üzenetet hordozza. Ha nem így lenne, szűken értelme, mert nem csináltam semmit, amit nem értem, és valami lenne.

    Ritka, hogy senki nem teremtett semmit, hogy végül nem lesz teremtés. Nem objektumot. Az utolsó a lift, hogy nem használja távolodásnál előírásoknak. De ha nem elégedett az igazságot. Mások úgy érzi, hogy nem tanult és ugrott hallgatóitokat nem hallgatta ezeket a fogalmakat, hogy működik. Elkezdik szinten általánosságok a körültekintően azok megölték sok évvel törölni ellenőrzött ipari kamerát.

    Mark nem tudom, miért nem tudtam bizonytalanság áll fenn a külső és belső erőket. Én nem csináltam semmit, mert Jézus nem elég megnyugtató, és nem mint a többiek, a műszaki lemaradottság nem pozitív a szakállát. Ez legalább olyan szintre, ami nem elhozható nem Peacehol következő évezredben, de a szinten a munka lenne elég ahhoz, hogy elpusztítják a környezetet, amelyben nem a benyújtása a bevetetlen vészeti Peacehol koncepciók és a különböző dolgokat, hogy nem eszméletlen. Itt van egy tudattalanságról.

    Régilaki hiszem, nem érted? Mark még nem tudott választ adni, de nem kérdezte, miért.

    (translate.google.com oda-vissza)

    VálaszTörlés
  4. "Mark még nem tudott választ adni, de nem kérdezte, miért."

    Ha ez így lenne, én lennék a legbölcsebb ember a világon.:)

    VálaszTörlés