2009. február 2., hétfő

most történik

Ide telefonnal készült képeket várok, amit közvetlenül a telefonról, e-mailben lehetne posztolni. Van erre lehetőség, minden szerkesztő beállíthat magának egy saját e-mail címet, és ha oda továbbítja a képet, itt fog megjelenni. A tárgy rovatba lehet írni a kép címét, ez a bejegyzés címe is lesz egyben, és utána még tegyétek hozzá légyszíves, hogy "most". Címkét pedig akkor pótolja a posztoló, ha weben is hozzáfér a bejegyzéshez.

3 megjegyzés:

  1. Én felmentést kérek, mert február 11-én töltötte a telefonom a 10-edik szülinapját, és még mindég nagyon jól tartja magát. Bár fényképezni nem lehet vele, de bárhonnan, bárhová tudok vele telefonálni. :-)
    Esetleg fel tölthetem a róla készült fotót. Már úgyis muzeális darab :-)

    VálaszTörlés
  2. Semelyik projekt nem kotelezo, senki nem keri szamon, hogy ki miben aktiv. Lehet inditani barmilyen projektet, amirol az indito azt gondolja, hogy erdemes tobben foglalkozni vele.

    A telefonos projekt egy instant hiradas, jeladas, kozles, az benne az erdekes, hogy azonnal posztolhato, kozosse teheto a latvany nyujtotta elmeny.

    El tudnek kepzelni egy olyan csoportos kiallitast, ahol ismert szerzok kapnak kozlesi feluletet, peldaul egy nagy kepernyot, vagy projektoros vetitest, es a kepek ugy kerulnek a monitorra, hogy a szerzok a telefonjaikrol elkuldik a kiallitasra. Mindig csak az lenne lathato, amit eppen kuldott. Egy ilyen elo, valtozo kiallitas volna.

    VálaszTörlés
  3. Hm. Ez egy elég jó ötlet ám, védd le, vagy csináld meg, mielőtt valami esztéta vagy mifene le nem nyúlja. :-)

    VálaszTörlés